onsdag 23 februari 2011

Stoke's Up


startar Arshavin idag?


Efter både Championes League och FA Cupen är det återigen fokus på Premier Leageu. Stoke står för motståndet , ett lag man helst vill slippa möta på en 23 februari eller 27. Det är datumen på när Eduardo bröt sitt ben mot Birmingham likaså när Ramsey ifjol bröt sitt ben mot just Soke. Det här börjar nästan bli en slags tradition...

Det verkar som att Aaron Ramsey år på väg tillbaka efter lån, Ramsey som igår gjorde mål för Cardiff. Är han liknande skick som ifjol innan han skadade sig så lär detta bli en injektion för Gunners.

En del transfer rykten idag också. En Barcelona talang verkar skriva på för Arsenal, har vi inte hört den här förut? jo, först Fabegas sedan Merida och sedan Miguel som just debuterade och nu den här 16 årige Jon Miguel Toral Harper. Undrar om Barca kommer koma med det där Barca DNA snacket om ett par år?

Vad vet vi om den här ynglingen då? Han beskrivs som en stark och tekniskt mittfältare som tidigare representerat Spaniens u16 lag. Han verkar också vara halv britt med tanke på namnet och att mamman är britt. Hur bra den här brittiska spanjoren är och kommer bli får tiden utvisa.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar