måndag 7 mars 2011

Chocken, Van Persie med mot Barcelona!

Vilken överraskning det här blev. Först stod man och undrade över om Wilshere och Fabregas ens skulle med och så såg man bilder på att Van Persie var med på träningen tillsammans med både Fab och Wilshere som kommer att vara med i matchen.

Först sades det att han skulle vara borta upp emot 3-4 veckor och om inte jag minns fel så har det precis gått en vecka sedan man ville glömma bort finalen mot birmingham som Van Persie då skadade sig.

Jag är väldigt nyfiken på hur Wenger kommer att använda honom i matchen, med tanke på att han är med så lär han kunna medverka. Men personligen så tror jag att han startar på bänken till förmån av Bendtner eller Chamakh och hoppar in senare under matchen om vi ligger under.

Trots bra nyheter lär inte song medverka likaså Walcott som hade kunnat springa loss på högerkanten och ställa en hel del oreda i Barcas försvar vilket vi har sett i de tidigare mötena. Otroligt tungt avbräck där.

Vi ska ändå försöka vara lite realistiska och inte hoppas för mycket imorgon, vi möter trots allt världens för tillfället bästa lag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar