onsdag 9 mars 2011

Nothing to be ashamed of!

Rött?

Än en gång blev vi uppläxade på Camp Nou på mindre än ett år, 3-1 blev slut resultatet och sammanlagt 4-3 i Barcelonas favör. Överraskande för mig var just att Barca endast gick vidare med ett mål mer. Hade Bendtner bara tagit en touch mindre i slutminuten hade utgångsläget varit annorlunda, dvs. Arsenal vidare, hade domaren inte givit den felaktiga utvisningen till Van Persie hade vi med störta sannolikhet stått emot en aning bättre, vem vet vi hade kanske gått vidare med Van Persie på plan. Endast små medel avgjorde det här mötet trots att barcelona var det helt klart dominerande laget.

Det intressanta med utvisningen var att Van Persie kanpp kunde höra visselpipan och även om han hade kunnat höra signalen så var det endast 1 sekund emellan skottet han avlossade och signalen vilket gör det helt omöjligt att argumentera mot det röda kortet.

Nu ska jag inte klaga på hur det hade kunnat bli pga. några beslut eftersom att Barcelona var briljanta över två matcher där vi var bättre i första och där barca var mycket bättre i andra vilket var skillnaden mellan lagen.

Nu ska jag inte lägga ner mer krut på något som redan har hänt och som är bortglömt utan nu är all fokus på nästa match dvs. mot Man U i FA cupen. Jag anser att vi har en stor chans att ta hem den här titeln om vi lyckas besegra United då Chelsea redan åkt. Även i ligan ligger vi bra till 3 p upp till United med en match i handen.

Där har vi en del positivt då vi nu kan lägga krut på andra tävlingar medans United har CL och fundera på. Nu glömmer vi bort gårdagens drabbning och tittar framåt!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar