söndag 6 mars 2011

Tack, Liverpool!

Otroligt tragiskt att vi själv inte kan avgöra själva och istället behöva förlita sig på motståndarlaget United möter varenda gång. Måste även säga att Liverpool imponerade stort på mig, så mycket hjärta de visade mot United och vann helt rättvist genom Kuyt och ett hattrick, även Suarez imponerade. Synd bara att Liverpool kom igång lite sent för jag hade mer än gärna föredragit de före Spurs och City i CL.

Angående matchen igår så var det ett stort frågetecken över varför Arshavin inte fick med sig en straff + ett mål som blev avblåst? Ska man behöva slänga sig och spela dramatiskt nu förtiden för att få en straff? Absurt...

Nu drog vi ändå in en poäng trots att vi hade förutsättningar att få med två till i säcken, men sådan är fotbollen allt går inte alltid ens väg.

De kommande tre matcherna är hur viktiga som helst. Först ut är Barca i CL, sedan Man U FA Cup och sedan en liga match borta mot WBA som vi bara måste vinna för att knappa in United och hålla liga striden vid liv. Men nu ska vi inte tänka så långt fram, Barcelona är först ut på Tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar