lördag 12 mars 2011

Djourou Out For Rest of Season!

Djourou har gjort sitt för den här säsongen!

4 matcher 3 förluster säger egentligen hur illa det är, men vad beror det här på? Jag tror knappast att vi kan klaga på varken domarn eller på skador. Vi förlorar för att vi helt enkelt inte orkar med längre, det är vad jag tror.

Vi har åkt ut ur 3 tävlingar inom loppet av 3 veckor varav en cup finals förlust. Som vi tidigare har haft erfarenhet av så vet vi att vi normalt sätt brukar dala under den här perioden av säsongen och att skadorna haglar in i vanlig ordning även om vi helt klart har haft en betydligt kortare skadelista den här säsongen.

Wengér, Blir det nån titel alls i år?

Senaste skadenyheten är att Djourou som har varit fenomenal under den här säsongen nu verkar bli borta resten av säsongen och med tanke på hur risigt det redan är i försvaret och målvaktposten så kan det bli ett rejält bakslag. Med Vermaelen borta och endast Squillaci tillgänglig har vi arsenal supportrar all anledning till vara oroliga.

Angående kommentaren från Wengér här om dan så ryktas det om att Jens Lehman kan vara ett alternativ som bakup till Almunia under kommande veckor. Hur troligt det här ryktet är får tiden utvisa.

Till matchen nu, Manchester United spelade som väntat väldigt passvit och försiktigt för att invänta misstag från Arsenals baklinje vilket alltid verkar fungera. Värt att notera är att United på de senast 6 matcherna mot Gunners har gått segrande ur dessa matcher. Arsenal däremot spelade på bra och skapade en hel del bra mål chanser som skulle ha förvaltats bättre om det inte vore för att Van Der Sar stod i motståndarnas målbur.

Aaron Ramsey gjorde comeback för Arsenal vilket är positivt med tanke på hur skadelistan växer. Under den   korta tid han befann sig på plan hann han med såg man en del kvalitéer som han besitter.

Nu har Arsenal West Brom om drygt en vecka och därefter ett landslags uppehåll som faktiskt kommer lägligt nu måste jag säga.
Det är bara att bryta ihop och resa sig igen och gå an West Brom härnäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar